Refurbished Pc's en Laptops

Een gebruikte auto kopen geeft vaak nog jaren plezier. En het is de gewoonste zaak van de wereld. Bij computers is dat precies hetzelfde, alleen wordt deze mogelijkheid niet altijd overwogen.

Computer hardware wordt geleverd in twee soorten, consumentenproducten en zakelijke producten. Consumentenproducten zijn systemen die naar verwachting minder gebruikslast hebben omdat ze minder gebruikt worden door de eigenaar, zakelijke systemen zijn vaak robuust en uitgerust met hoogwaardige materialen en onderdelen en onderworpen aan zwaar gebruik, minimaal drie jaar lang.

Uiteraard is er prijstechnisch een groot verschil tussen consumenten computers en zakelijke computers. Om de zakelijke kwaliteit bij jou als klant aan te bieden is nieuw bijna nooit een goede optie, te duur! maar sinds jaren zijn er gespecialiseerde bedrijven die zakelijke hardware van twee of drie jaar zodanig netjes maken en goed functionerend dat deze nog vele jaren dienst kunnen doen bij de consument, dit proces heet refurbishen. van nieuwe onderdelen tot spuiten van deksels met vaak een keurmerk waar zelfs de fabrikant achter staat, buiten kwaliteit ook milieuvriendelijk en heb jij toegang tot deze hoogwaardige producten.

Access2all biedt een scala aan refurbished producten, van computer tot laptop en eventueel tablet.

Geïnteresseerd? Laat ons u dan direct helpen!

Neem contact met ons op

Openingstijden

Onze hulplijn is 24x7 per mail bereikbaar:

Neem direct contact op

Overdag op telefoonnummer : 06-12065687

Ma-Vr: 09:00 tot 21:00 uur
Zaterdag: 09:00 tot 21:00 uur
Zondag: 12:00 tot 17:00 uur

Nieuws archief