Diensten

Onderhoud en beheer

Wij zijn in staat meerdere diensten te bieden aan onze klanten, zoals reparatie computers en laptops

Netwerken

Aanleg en onderhoud netwerkbekabeling en apparatuur. Veel bedrijven hebben behoefte aan netwerk en ondersteuning, van bekabeling tot switches kunt u aan laten leggen en beheren door ons.

Nieuwe Computers en Laptops

Nieuwe computers zijn er in veel smaken en kleuren, iedere klant heeft zijn eigen voorkeur. Access2all helpt je bij het zoeken naar de juiste computer, of het nu gaat om een laptop, computer thuis of iets speciaals en zelfs voor onderweg, wij helpen je hierbij.

Refurbished Pc's en Laptops

Een gebruikte auto kopen geeft vaak nog jaren plezier. En het is de gewoonste zaak van de wereld. Bij computers is dat precies hetzelfde, alleen wordt deze mogelijkheid niet altijd overwogen.

Office 365 Support

Hoe goed ondersteunen jouw huidige programma’s de moderne mobiele en flexibele manier van werken? Microsoft Office 365 is een productiviteitsservice via de cloud, gehost door Microsoft. Het biedt overal goed beveiligde toegang tot de vertrouwde Office-toepassingen, een zeer professionele e-mailvoorziening, agenda, videovergaderingen en gedeelde documenten op al je apparaten. Van laptops en tablets tot smartphones.

Back-up Online

Wij waarschuwen en adviseren onze klanten eigenlijk altijd bij het maken van een goede back-up, steeds meer gaan we belangrijke data opslaan en verwachten we dat deze data altijd beschikbaar blijft. Gouden regel is dat als data niet op twee plaatsen of meer opgeslagen of gesynchroniseerd is dan is er geen back-up en verhoogd risico dat belangrijke data voorgoed vermist raakt of alleen met hoge kosten terug te halen valt, ook wel recovery genoemd. Goede succesvolle recovery is immers een specialisme met vaak zeer dure tooling.

Support

Onze online support dienst.